14 Jan
Posteaza Articol Si Vinde Free In

Posteaza Articol si Vinde Free in 2018

Și tu sigur poti obține ceea ce plătiți doar pentru că a fost scump! Un director este o sursă excelentă pentru mii de companii. Ele nu au mers niciodată despre "realizările lor spectaculoase" și ar prefera ca munca lor să facă tot ce vorbește.

7 Lucruri esentiale cand postezi articole pe un director web

  1. Puneți întotdeauna numele dvs. de domeniu și pachetul de găzduire în numele dvs. și prin cardul de credit sau contul dvs. bancar. Nu pot sublinia acest lucru suficient. Dacă ați fi vrut să faceți modificări în cont? Am avut clienți spunându-mi că nu pot accesa site-ul propriu pe care l-au plătit din cauza acestei situații. Ei nu pot schimba companiile de găzduire, nu pot schimba designerii, vanzarile... etc. Obțineți informațiile dvs. de pe site-ul dvs. în nume propriu sau dați-le copyrighterului pentru dvs., dar vă asigură că trece prin contul dvs. personal. Disponibilitatea utilităților.
  2. Nu presupuneți că Listing Website Custom este corectă în ceea ce privește utilitățile. În schimb, verificați dacă puteți obține toate utilitățile casei propuse. Sunați la zona de apă, electrică, gaz și canalizare. Spuneți-le locația proprietății (adică între 219 și 211 Main Street) și întrebați dacă sunt disponibile utilități pentru proprietate.
  3. Dacă spuneți companiei dvs. de pe site-ul dvs. ce trebuie să știe despre afacerea sau produsele dvs., aceasta poate ajuta cu adevărat să vă asigurați că veți obține site-ul potrivit pentru nevoile dvs. Nu doriți să aveți un imens site web de comerț electronic care utilizează cea mai recentă tehnologie și este vorba de clopote și fluiere dacă aveți nevoie de un site foarte simplu, cu doar câteva pagini.

  4. Luați timpul de dezvoltare a site-urilor de anunțuri pentru a valida fiecare pagină pe care o creați. Evitați să folosiți ceea ce vedeți este ceea ce obțineți editorul pentru validarea designului site-ului. Utilizați un serviciu de validare pentru a verifica codul dvs. dacă utilizați acest tip de editor. Puteți obține paginile validate gratuit cu ajutorul W3C.

  5. În calitate de proprietar al site-ului, vă puneți încrederea în dezvoltarea paginilor dvs. de Web pentru a vă reprezenta afacerea în mod corespunzător și onest, doar pentru a afla că nu există onestitate în vocabularul lor.

  6. Pentru a convinge un cumpărător serios, calificat, care este pe punctul de a accepta oferta dvs. de a face plonjare in zona payment optimizati dumneavoastra in page si obțineți linia punctata asa cum trebuie, asa cum ar arata pe un site dupa care dumneavoastra ati cumpara! Dacă o perspectivă vă dorește în mod evident casa, ci doar reci, lăsați-i să petreacă o noapte în ea și șansele sunt bune ca noaptea sa fie un bun sfesnic, că mintea lor va fi făcută înainte de dimineață, în favoarea cumpărării!

  7. Poti inainta in vanzari studiind vanzarile! Studiaza anatomia cumparatorului. fai avatarul si creeaza pentru el!

Acum că am proiectat site-uri de peste un deceniu, simt că pot să-ți dau câteva sfaturi. Utilizați sfaturile din acest articol, continuați să invățați cât de mult puteți și rămâneți la curent cu tendințele pentru a vă asigura că site-urile dvs. apar în mulțime. Dacă eu o pot face, oricine poate! Utilizati acest director de articole free si castigati nu numai experienta ci si un link dofolow catre website ul dmv. Unul de mare valoare pentru care oriunde online se plateste.

web director free articole free director de articole

0 Comments

Join Conversation