Category: Cumparaturi Online Placa de par ieftina

placa de par profesionala placi de par placa de par placi de par profesionale

La noi gasesti cele mai bune preturi la produse pentru dotari saloane precum placa de par profesionala.

Oferim o gama variata de produse pentru dotari saloane, la cele mai bune preturi. Recomandam Placa de par Corioliss Professional C1 Titanium Zebra.

Este o placa special creata pentru indreptarea parului si bucle perfecte. Poate fi utilizata pe toate tipurile de par (inclusiv cel gros si sticlos ) datorita aliajului din titanium care permite placii sa alunece cu usurinta peste par pentru a produce rezultate netede dintr-o singura trecere. Temperatura reglabila intre 120 - 235 C , pentru a putea fi folosita indiferent de structura firului de par.

Placa din Titanium Corioliss Professional C1 este mult mai usoara fata de restul placilor concurente si mult mai rezistenta. Este recomandata pentru firul de par gros si sticlos. Se incalzeste repede, uniform si mentine temperatura la care este setata cu mai putine fluctuatii , ceea ce ajuta la indreptarea rapida a parului.

Alege azi o placa profesionala si scapa de alte neplaceri! Alege placa ta de par de la 4hair.ro, magazinul produselor de calitate din Romania.