21 Jun
Lista De Zece Cele Mai Scumpe Restaurante Din India

Lista de Zece Cele Mai Scumpe Restaurante din India

Forbes a publicat o listă cu cele mai scumpe restaurante din India, nu cu mult timp in urmă. Credeți că aceste restaurante merită prețurile lor? Cum rămane cu listele lor de vinuri? Le-ai recomanda? In Delhi Sakura (Nikko), Travertino (Oberoi), Dum Pukht (ITC Maurya Sheraton), Orient Express (Palatul Taj) și San Gimigano (The Imperial) au fost incluse.

Mumbai a fost reprezentat de Zodiac Grill (Palatul Taj Mahal), Celini (Grand Hyatt), Pure (Taj Lands End) și Wasabi de Morimoto (Palatul Taj Mahal). Zen (Leela Kempinski) din Bangalore a fost, de asemenea, inclus in listă. Imaginea de mai sus este San Gimigano (The Imperial) care servește propria etichetă a hotelului.

Noul apetit din India pentru bucătăria high-end atrage atenția bucătarilor-șef de celebritate A-list. In urmă cu doi ani, "Chef de fier", Masaharu Morimoto, creatorul japonez din spatele francizei globale Nobu sushi, a deschis Wasabi in palatul Taj Mahal din Mumbai. Și anul trecut, bucătarul italian de top Antonio Carluccio, un favorit perene pe BBC, a proiectat meniul extravagant de la Atrium, situat in hotelul The Park din Chennai.

Lista de zece cele mai scumpe restaurante din India, listată de Forbes.com, se bazează pe recomandările făcute de criticii de top din industria alimentară din țară, care insistă că meniurile pricy merită fiecare rupie. Prețurile afișate nu includ taxe, iar restaurantele sunt enumerate in nici o ordine particulară. Această listă nu este definitivă. Sushi-ul a devenit rapid o bucătărie a Indiei, iar cultura de restaurante cu prețuri exorbitante care servesc la frenezia peștelui brut ar fi putut fi ușor dominată de această listă.

Cele mai multe dintre aceste restaurante se bazează pe hoteluri, un testament al rolului de cheltuială pentru rolul călătorilor pe scena alimentară a națiunii. In hotelul Taj din Mumbai, bucătarul Michel Nischan din New York a ajutat la deschiderea primului restaurant haute al orașului, cu un meniu care ii ajută pe apetitul local (incercați Kaffir lime martini și creveți Tamari și scoici). Sakura, găzduită de hotelul Nikko din New Delhi, a ajutat la lansarea unei deschideri de restaurante japoneze inintreaga țară. Cu un dicționar minimalist și un meniu serios de sushi, a devenit un favorit al oamenilor frumoși ai Indiei și al minunilor lor.

Zodiac Grill

Zodiac Grill este locul unde puteți merge pentru o experiență de lux. Restaurantul numit in mod corespunzător are o cupola bogată in tavan, reprezentand cerul nopții cu constelații zodiacale. Grădina Zodiac la Palatul Tajal Mahal are și una dintre cele mai bune echipe de ospitalitate dedicată creării unui mediu relaxant și plăcut.

Zodiac Grill are, de asemenea, muzică live de pian, care creează o ambianță liniștită.

Adresă: Palatul și Turnul Taj Mahal, Apollo Bunder, Colaba, Mumbai, India

Telefon: +91 22 6665 3111

Ziya

Ziya este o experiență perfectă de luat masa. inseamnă "lumină" in arabă, interiorul lui Ziya este inundat cu aur și bej călduros, care strălucește cu ușurință spațiul de luat masa. Cu o vedere excelentă asupra orașului, Ziya la Hotelul The Oberoi este o plăcere cand vine vorba de gust bogat și talentul lor de a experimenta cu arome și amestecuri.

Adresa: The Oberoi, Unitatea marină, Opposite Air India, Punctul Nariman, Mumbai, India.

Telefon: +91 22 6632 5757

Lingura Sassy

Scopul auto-proclamat al lui Sassy Spoon este "să-l păstrați simplu și să vă distrați" și, cu siguranță, trăiesc pană la acest lucru, cu mancăruri delicioase și un mediu relaxat. Sassy lingura asigură oaspeților să se simtă ca acasă cu grădinile și gătitul in casă. Restaurantul are o inimă proprie și este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă liniști mintea in timp ce vă devorați bucătăria lor eclectică.

Adresa: Parter, Express Towers, Ramnath Goenka Marg, Punctul Nariman, Mumbai, India.

Telefon: +91 22 2288 8222

Imbiss

Imbiss este un paradis pentru toți iubitorii de carne. Punctul de lucru Imbiss este specializat in bucătăria germană, care nu se găsește adesea in multe restaurante din Mumbai, și este perfect pentru cei care doresc ceva diferit și doresc să gustă aromele mancărurilor tradiționale europene. Simplitatea și decorul minimalist al restaurantului, cu zidurile cărămizii arcuite și iluminatul moale de aur dă locului o ambianță confortabilă, exudand căldură și veselie.

Adresa: Pipewala Building, Nr. 3, a 4-a paste de paste, Colaba, Opposite, Camy Wafers, Mumbai, India.

Telefon: +91 22 2202 0455

Burma Burma

Burma Burma este un restaurant care a fost născut dintr-o poveste de dragoste intre rădăcinile Myanmar și bucătăria birmaneză. Este primul și singurul restaurant din Mumbai care se dedică inintregime bucătăriei birmaneze. Burma Burma nu este doar o vizită necesară pentru singurul scop al mancării sale, ci și pentru interioarele sale mult discutate, care vă vor duce inapoi in Birmania. Cu roți de rugăciune incorporate in pereți și parosoluri birmane inversate in culori strălucitoare și agățate de tavanul restaurantului, experiența de luat masa aici este atat delicioasă, cat și frumoasă.

Adresa: Casa Kothari, Allana Center Lane, MG Road, Universitatea Opp Mumbai, Fort, Mumbai, India.

Telefon: +91 22 4003 6600

Jimmy Boy

Jimmy Boy este locul unde puteți merge la bucătăria autentică Parsi. Parsisii sunt de origine iraniană, in mare parte fiind zoroastrieni care au fugit din Iran in India in timpul invaziei arabe din secolul al XVII-lea. Bucătăria unică și delicioasă, Parsi este o amalgamare minunată a aromei persane și indiene. Situat intr-un loc ciudat in zona fortăreaței din Mumbai, Jimmy Boy este un restaurant adorabil cu mobilier din lemn cu gresie, oferind o senzație de vintage ambianței.

Adresa: Clădirea Vikas, 11 Bank Street, Cercul Off Horniman, Fort, Mumbai, India, +91 22 2270 0880

Telefon: +91 22 6665 3111

5 Spice

Populară in randul studenților, 5 Spice este locul potrivit pentru a vă deplasa după cursuri nesfarșite de colegiu. Bright luminat și cu un interior simplu, este locul perfect de hangout. 5 Spice este renumit pentru generozitatea sa in ceea ce privește porțiunile, respingand prezentarea mică și fantezistă a multor restaurante in favoarea unor mancăruri delicioase și abundente. Bucătăria este in mare parte inspirată de chinezi, cu opțiuni de adăpare, cum ar fi creveți de chilli sizzled și pui mongol.

Adresa: 296 / A, Clădirea Sangli Bank, Behind the Old Reserve Bank, str. Perin Nariman, Mumbai, India.

Telefon: +91 22 2266 4543

Mamagoto

Mamagoto este un loc plin de culoare, o adevărată trăire a ochilor cu decorul lor strălucitor, distractiv și colorat stropit peste tot. Mamagoto inseamnă "să te joci cu mancare" și asta este exact ceea ce face Mamagoto. Mancărurile lor de semnături cuprind tweak-ul lor pe laksa tradițională malaeziană, umplute cu nucă de cocos aromată, lămaie și ardei proaspeți.

Adresa: magazinul nr. 5, clădirea Surya Mahal, strada B Bharucha, Kala Ghoda, Fort, Mumbai, India.

Telefon: +91 80 4093 7237

Khyber

Situat in districtul artelor și al patrimoniului cultural din Mumbai, Khyber a creat cu succes o ambianță regală prin interioarele stilului Mughal, cu picturi murale superbe și decor. Au caștigat mai multe premii de la The Kingfisher Explocity, premiul H & F, Mouthshut, Burrp! și Zomato pentru oferirea celei mai bune alimente din nordul Indiei in Mumbai. Pereții de cărămidă expuși și mobilierul din lemn creează un aspect fermecător, de epocă, perfect pentru a admira pană cand sosesc delicioasele feluri de mancare.

Adresa: 145, Mahatma Gandhi Road, Mantralaya, Fort, Mumbai, India.

Telefon: +91 22 4039 6666

Localul BOMBAY

Local BOMBAY este comoara perfectă ascunsă. Singurul mod in care poți intra in restaurant este să dai o parolă și trebuie să suni in avans pentru a obține asta. Localul se ascunde in spatele unei uși neetichetate, făcand o vizită aici aproape la fel de distractivă ca și cum ați jucat o vanătoare de comori. Odată ajuns in interior, restaurantul se dovedește a fi un loc frumos luminat, cu un decor creativ, inspirat de industrie, un mezanin, un karaoke distractiv, o mancare minunată și o atmosferă relaxată.

Adresa: Parcela nr. 111-A, Clădirea Currimjee, MG Road, Universitatea Opus Bombay, Fort, Mumbai, India.

Telefon: +91 22 2267 1421.

Sursa: https://www.momondo.ro/descopera/articol/cele-mai-bune-locuri-de-vizitat-din-india

Lista de Zece Cele Mai Scumpe Restaurante din India

0 Comments

Join Conversation