17 Sep
Romania Castiga Finala La Tenis De Masa

Romania Castiga Finala La Tenis De Masa

Poporul roman a dovedit inca odata ca in ADN-ul sau se regaseste energia si forta necesara pentru a dovedi intregii lumii ca suntem campioni! Azi, la La Tenis De Masa!

Romania Castiga Finala La Tenis De Masa azi duminica 17/09/2017 castigand finala in fata reprezentativei Germaniei de origine asiatica. Echipa Ponor castiga campionatul European de Tenis De Masa jucat impotriva echipei germane prin reprezentativa Germaniei de Origine Asiatica. Han Ying perde azi campionatul european impotriva echipei romane, dupa 12 ani echipa romaniei aduce din nou Aurul Europei acolo unde i este locul si unde revine a 4 oara. Concluzie: Am putea spune ca suntem Campioni Mondiali caci echipa Germaniei avea reprezentativa asiatica.

Daniela Monteiro a adus aurul acasa facand natiunea romaneasca fericita aducand inca odata aurul european acasa pentru o echipa a Romaniei. Echipa Romaniei este formata din Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro, Irina Ciobanu si Adina Diaconu.

O echipe de fete care azi au scris o istorie mai frumoasa a tari romanesti. Uriase perfomante a une i tari asa de mici cu atatia campioni ar putea spune din nou acum Europenii, ar fi inca odata o pura dovada ca suntem si putem fi de TOP atata timp cat exista dorinta si implicare.

Am scris si vom scrie istorie acolo unde vom avea participanti la concursuri! Suntem o dovada pura ca in aceasta mica tara mai este si altceva decat un simplu loc de harta Europei.

Mutumim fetelor si antrenorilor pentru bucuria adusa azi, cadoul oferit intregii natiuni!

Multumim si Germaniei pentru ca au putut gazdui un Campionat pe care am avut puterea sa l castigam!

Romania Campioana Europeana Tenis De Masa Aur European Tenis De Masa

0 Comments

Join Conversation