PUBLICITATE AICI

Trimiteți un articol detaliat despre oferta dvs. online. Alege ca afacerea ta sa castige cei mai importanti clienti! Posteaza in categoria reprezentativă afacerii tale.

Atentie: Se recomandă folosirea de continut unicat pentru descrierea oricărei afaceri listate in directorul nostru web.

Publicați Articol Aici, adaugati aici un articol minunat despre afacerea dvs, online și îmbunătățiți-vă pozitiile de constieintizare a afacerii dvs. in spatiul digital. O mare șansă pentru orice afacere online de a ajunge la clientii ideali.

Conturi Premium

Odată ce ati hotarat să treceti la un cont Premium o să aveti la dispozitie un manager de proiect din cadrul CleverFood.ro care va informa toti pasii necesari pentru a beneficia de o vizibilitate mai sporita pentru afacerea dvs. si care va asigura ca tot procesul este realizat in amănunt cu finisajele necesare pentru ca afacerea dvs. sa primească suplimentul necesar.

Un manager personal care va scoate in relief si un mare sprijin pentru a bifa toate aspectele pentru o promovare cat mai benefica pentru afacerea dvs.. Trimiteti Mail Aici cu Subiectul Doresc Cont Premium.

Ce Obtin:

  • Management ușor al articolelor publicate
  • Posibilitatea sa adaugati mai multe afaceri (pana la un numar de 5 afaceri diferite)
  • Direct la Afacerea Ta - Bannere direct către afacerea dvs.
  • Publicare articole si comunicate de presa in varianta premium (de luni pana duminica).

Pentru a face o listă de afaceri trebuie să aveți un cont premium. CleverFood este ușor de gestionat si vă oferă sansa să oferiți cat mai multe informații despre afacerea dvs. in timp real și să vă actualizați în permanentă publicațiile.

Message Us