Alegeți un director web excelent și creșteți vizibilitatea online a afacerii! Folosiți un director de calitate pentru a vă expune afacerea online! Utilizați recomandările unuia dintre cele mai vechi directoare pentru proeminenta afacerii.

RECOMANDAT PENTRU TOATE TIPURILE DE AFACERI


Proeminenţă se referă la cât de bine este cunoscută o afacere

Unele locuri sunt mai proeminente în lumea offline, iar rezultatele căutării încearcă să reflecte acest lucru în clasamentul local. De exemplu, muzee celebre, hoteluri de referință sau mărci cunoscute de magazine sunt, de asemenea, susceptibile să fie proeminente în rezultatele căutării locale.

Proeminenţa se bazează, de asemenea, pe informațiile pe care Google le are despre o afacere de pe web, cum ar fi linkuri, articole și directoare.

Numărul de recenzii Google și factorul scorului de evaluare în clasamentul căutării locale.

Mai multe recenzii și evaluări pozitive pot îmbunătăți clasamentul local al companiei. Poziția dvs. în rezultatele web este, de asemenea, un factor, astfel încât se aplică cele mai bune practici de optimizare a motorului de căutare (SEO).

Ușor de navigat

Suntem de acord cu alții care susțin că este greu de navigat dacă ne vor trimite și ideile lor despre cum am putea să aducem îmbunătățiri (va rugam folosiți adresa de mail aflată în pagina Relatii). Site-ul este conceput într-un mod foarte ușor de înțeles și totodată usor de folosit. Folosindu-l o singură dată, veți fi de acord.

Catalog Afaceri Online