28 Nov
Cele  Principii Pentru Realizarea De Reclame Video De Nesters

Cele 5 principii pentru realizarea de reclame video de neșters

Cele 5 principii pentru realizarea de reclame video de neșters. Billy Corbyn este directorul creativ al Laboratorilor de nerefuzat Google EMEA, unde colaborează cu mărci din toată regiunea pentru a explora ipoteze despre ceea ce face ca reclamele video să fie vizibile.

Unele studii sugerează că durata atenției umane a evoluat, scăzind de la 12 la 8 secunde 1 și totuși timpul de vizionare YouTube este in creștere - multe canale populare oferind videoclipuri comparabile in lungime cu televiziunea tradițională. Așadar, cum poate să se reducă atenția noastră, atunci cind consumăm mai mult?

Pentru a rezolva acest aparent paradox, am format o ipoteză alternativă: poate că scăderea percepută a atenției noastre provine, de fapt, de la faptul că acum luăm decizii mult mai rapid. Există o teorie din ce in ce mai populară conform căreia o mare parte din luarea deciziilor noastre se intimplă subconștient, pe baza experiențelor pe care le-am avut deja.

Prin urmare, dacă noi, in calitate de consumatori, am fost expuși publicității pentru majoritatea vieții noastre, poate creierul nostru subconștient a ajuns să ințeleagă semnalele a ceea ce știm că este publicitate. Și uite, atunci cind primim un astfel de semnal, intr-un mediu categorizat prin alegere și adaptare - și anume, alegerea de a sări - memoria noastră musculară se aruncă și creierul nostru inconștient acționează ca un filtru. Dacă acest lucru este adevărat, atunci considerația esențială nu este dacă publicitatea este bună sau proastă aceasta este prea binară. Este vorba despre adaptarea creativității care flexează acest mușchi, ocolește subconștientul și explică această nouă schimbare a atenției.

Există mai multe metode de a spune o poveste. O dimensiune nu se mai potrivește tuturor. Niciodată nu a fost un moment mai interesant pentru marketeri să experimenteze și să servească telespectatorii cu noi călătorii și experiențe.


Iată 5 principii de urmat:

Transformă arcul narativ tradițional

O mulțime de agenți de publicitate construiesc in continuare pentru televiziune cu un format național, creează un punct culminant și dezvăluie in timp ce acest lucru poate fi eficient la rezultatele de conducere, ar putea exista și alte modalități de a flexiona activul unic pentru a conduce eficiența mai departe? Raspunde, da! Dar nu uitați că nu există o modalitate de a spune o poveste, așa că luați in considerare următoarele idei.

Implicați rapid spectatorii cu un baraj de intrigă și culoare, mai degrabă decit de a stabili fotografii indelungate. Luați in considerare o serie de formate și secvențe - incepeți cu o notă puternică, faceți schimbări neașteptate și utilizați unghiuri diferite ale camerei. Am desfășurat experimente in acest sens și am descoperit că acest tip de narațiune poate conduce la valorile mărcii, in special pentru persoanele care omit reclame, deoarece le oferă mult mai imediat.

De asemenea, luați in considerare privirea directă a poveștii folosiți o scenă directă din film (a se vedea acest exemplu pentru Alita Battle Angel) sau folosiți o perspectivă pentru prima persoană care atrage un spectator in comparație cu configurarea unei premise. Această abordare mai mult bazată pe conținut a arătat că nu doar conducerea eficienței cu audiențele de bază, ci și audiențele non-core mai ample.

2. Personalizați o poveste bazată pe publicul dvs.

Spectatorii au gusturi diferite și asta creează oportunități pentru marketing. Luați in considerare a merge dincolo de o reclamă pentru toate publicurile pentru a experimenta cu diferite execuții bazate pe semnalele de direcționare. Reglarea creativității pentru audiențe poate varia de la reduceri de gen la interese, precum afinități.

Un excelent exemplu in acest sens a fost campania de Crăciun din 2018 a domnului Porter . Cu o mare ambiție de a ajunge la un public mai larg dincolo de audiența sa de bază; cumpărători de sex feminin, precum și bărbați, atrăgind cumpărători noi in plus față de clientele lor deja angajate, loiale, - ei știau că o singură creativitate nu se va reduce.

Pentru experimentul lor, dl Porter a organizat o suită de active creative și a aflat că reglarea reclamelor lor pentru public și relatarea unei povești secvențiale a fost esențială pentru conducerea rezultatelor.

3. Treceți de la poveste la „povești”

Cu toate acestea, gindindu-ne la aceștia ca pe niște marketeri, punem multă presiune asupra unui activ creativ singular, care să poată genera API-urile și rezultatele de care avem nevoie. Cind vine vorba de publicitate video online, multe mărci se bazează incă pe acel activ. Poate dura mai mult de un anunț inteligent pentru a atrage atenția, iar spotul forțat de anunțuri de 30 de secunde nu se potrivește intotdeauna cu modul in care oamenii urmăresc astăzi - in totalitate pe propriile lor condiții, schimbindu-se perfect intre dispozitive și canale.

Secvențializarea anunțurilor video actualizează modelul tradițional, permițindu-vă să difuzați o secvență planificată de anunțuri care spun o poveste utilizatorilor intr-o secvență liniară. Această nouă tehnologie face secvențialul gestionabil și oferă ciștiguri pentru marketing. S-a dovedit a fi mai memorabil decit anunțul de 30 de secunde.

Explorați mai jos trei tipuri diferite de secvențare narativă (și faceți o scufundare mai profundă in aceste abordări aici ):

Gindiți-vă, amplificați-vă, răsunați: semănați o idee pentru a intriga audiența dvs., pentru a o amplifica pentru a oferi o experiență mai profundă și ecou pentru a reaminti publicului sau a stimula acțiunea.
Miniserie: impărțiți povestea in capitole tematice de-a lungul timpului.
Fotografia directă:mentul utilizatorului

Lipiți-vă de un concept, comunicat in moduri diferite.

4. Oferiți povești bazate pe comporta

intr-o lume a semnalelor utilizatorului, secvențializarea anunțurilor video nu vă permite doar să spuneți o poveste liniară, ci permite, de asemenea, marketerilor să apeleze la comportamentul telespectatorului și să implementeze o poveste bazată pe interacțiune. intr-o lume la alegere, mesageria secvențială permite desfășurarea creativității pe baza dacă un utilizator sări sau vizualizează, transformind povestiri.

Un exemplu de brand cu care am asociat pentru a explora această oportunitate a fost 20th Century Fox. Au transformat modul in care comercializează filme online, stabilind o strategie inovatoare de testare și invățare pentru a experimenta noi forme de povestire. Pentru filmul său The Greatest Showman , echipa a experimentat cu secvențiere de reclame video . Au inceput cu o creativitate la nivel de bază și, in funcție de modul in care utilizatorii s-au angajat cu reclama respectivă, vor servi noi tipuri de conținut intr-o succesiune după aceea. De exemplu, dacă cineva a urmărit creativitatea la nivel de bază - un element de remorcă cu personajul principal - ulterior li s-a servit o piesă cu formă mai lungă la realizarea filmului.

Dar ce se intimplă dacă un spectator a omis creativitatea inițială? Ipoteza noastră a fost că spectatorul ar fi preferat un personaj diferit - așa că 20th Century Fox a tăiat un trailer secundar de formă scurtă, cu personaje din distribuția de susținere. Cind am testat, am constatat că această abordare este mai eficientă cu 149% in ceea ce privește aspectele de conducere in comparație cu o creativitate singulară.

Au adoptat o abordare similară cu ciștigătorul premiului YouTube Works, Deadpool 2 . Echipa a adăugat o intorsătură mai complexă prin crearea diferitelor versiuni ale secvenței, pe baza fiecărui utilizator a urmărit sau a omis. Au folosit Deadpool pentru a interacționa direct cu privitorul, oferind mesaje personalizate pentru a sări și vizualiza. Spectatorii care au urmărit intregul trailer au fost răsplătiți cu o scenă eliminată exclusiv in următoarea vizită pe YouTube. Cu această campanie, a furnizat cea mai mare rată de conversie digitală a descărcărilor pe care au văzut-o pentru un film de acțiune 3 și a inregistrat o creștere de 198% in căutările de titluri organice.

5. Evoluează-ți strategia, pe măsură ce atenția evoluează in jurul tău

Lumea atenției se va schimba intotdeauna - nu a existat niciodată un moment mai bun pentru marketing pentru a explora curiozitatea in publicitatea creativă.

Experimentarea nu este un singur lucru. Puterea de a „testa și de a invăța” constă in crearea unei foi de parcurs dedicate care să vă ajute să vă planificați in mod continuu impactul anunțurilor. Testați diferite formate video și vedeți care au atras cele mai multe atenții și rezultate conduse. Apoi, puteți să vă dezvoltați strategia video online de acolo.

Pentru a afla mai multe despre secvențializarea anunțurilor video și despre modalități inteligente de a spune povestea mărcii, cufundați-vă in acest interactiv: de ce v-ați amintit anunțul YouTube . Pornind de la cercetarea consumatorilor, am testat cinci structuri narative din șase țări diferite pentru a ințelege influența lor asupra a trei valori cheie: conștientizarea mărcii, rechemarea anunțurilor și intenția de cumpărare. Descoperiți secvențele pe care le punem la incercare, de ce funcționează și cum le puteți aplica și in campaniile dvs.

Sursa: https://www.thinkwithgoogle.com/intl/en-gb/marketing-resources/industry-perspectives/5-principles-making-unskippable-video-ads/

0 Comments

Join Conversation