Depozite Frigorifice

Category: Servicii, Oferte Locale, Publicitate Servicii Depozite frigorifice, Depozit Frigorific Bucuresti

Depozite frigorifice Depozite frigorifice Bucuresti Depozite frigorifice la comanda

Pentru a construi un depozit frigorific puteti sa apelati cu incredere la specialistii de la Frigo Industry. Acestia vor tine cont de tipul produsului congelat sau refrigerat, cantitatea depozitata si de temperatura dorita.

Depozite frigorifice, doresti un Depozit Frigorific in Bucuresti? Frigoindustry este o companie care executa lucrari profesionale in domeniul realizarii de Depozite frigorifice, camere frigorifice, reparatii si intretinere compresoare frigorifice, agregate frigorifice, usi frigorifice, intretinere si montare instalatii frigorifice.

Executam montarea depozitelor frigorifice, a camerelor frigorifice in Bucuresti in judetele din imprejurimi. Frigoindustry poate fi un partener de nadejde atunci cand dorinta dvs este sa aveti o camera frigorifica sau un depozit la rece profesional executat. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona sistemele de racire cu plata in rate. Executia camerelor frigorifice sau a oricarei instalatii frigorifice se face cu materialele si aparatele Frigoindustry pentru care oferim garantie extinsa si posibiltatea de intretinere contractuala.

Depozite Frigorifice la Comanda in Bucuresti si in Judetele Limitrofe

Alege acum o echipa de profesionisti sa iti realizeze o camera frigo in cel mai scurt timp dar totodata un loc safe si bine executat. Echipa Frigoindustry este compusa din oameni cu experienta cu sute de lucrari executate cu brio. Clientii Frigo Industry au fost si sunt mereu multumiti de calitatea aparatelor folosite la executarea depozitelor frigorifice. Indiferent de spatiu sau marime Frigoindustry poate fi aliatul tau de incredere si poate personaliza depozitul sau camera frigorifica la care va ganditi sa o achizitionati in 2019. Realizam depozite frigorifice cu elemente personalizate de perete, podea si de tavan din panouri izolate cu spuma poliuretanica. Usile frigorifice sunt din inox sau tabla dur aluminiu vopsita in camp electrostatic, cu diferite grosimi si in functie de sistemul de balamale folosit, poate fi usi batante sau culisante, in functie de necesitatile dvs.

Camere Frigorifice

Realizam si depozite frigorifice cu atmosfera controlata pentru fructe, pastrand calitatea si prospetimea lor fara a utiliza substante chimice si avand mereu bucuria ca marfa depozitata este intrun loc care oricand poate trece cu succes de orice control privind calitatea. In acest mod produsele pot fi depozitate de 3-4 ori mai mult timp decat in mod normal. Proiectam si realizam depozite frigorifice la orice dimensiune ceruta de client, acestea nefiind standard. Acestea pot fi montate intr-un spatiu deja existent sau se pot executa ca si constructii independente vand in vedere necesitatile dvs. Nu va mai ramane nimic de facut decat sa ne sunati atunci cand va regasiti intr-unul din topicurile de mai sus.

Usi FrigoIndustry