Discuri Cad Cam

Category: Doctori, Medicina Generala, Stomatologi, Cabinete, Clinici Discuri CAD-CAM de la AdmDent

discuri cad cam discuri frezare cad cam discuri titan cam cad

Oferim o gama variata de produse, precum discuri cad-cam, la preturi satisfacatoare.

Cauti discuri CAD-CAM? La noi gasesti o gama variata de produse si echipamente pentru dotari cabinete stomatologice. CAD CAM compatibil înaltă puritate discuri de titan.

Aceste discuri CAD-CAM sunt complet compatibile cu alte tipuri de maşini de frezare CAD CAM.

Admdent oferă blocuri de zirconiu compatibile cu o varietate de sisteme de frezat CAD/CAM utilizate pentru restaurarea dentară, precum și discuri CAD-CAM, discuri de ceară, aliaje de titan și cobalt-crom. Aceste discuri CAD-CAM folosesc un zirconiu cu o estetica superioara obtinuta datorita gradatiei translucentei si saturatiei nuantei, dinspre colet spre incizal. Astfel, se obtine rapid si cu rezultate remarcabile o restaurare similara dintilor naturali.

Cu funcţii automatizate, producţia de înaltă calitate a punţilor, coroanelor, încrustaţiilor inlay şi onlay, bonturilor şi altor restaurări din discuri de 98mm şi bloc, este inegalabilă. Va recomandam discurile de zirconiu pentru tehnologia Cad-Cam. Puteti opta pentru discurile Cercon Ht si Cercon Xt ideale pentru punti si coroane si punti cu mai multe unitati si mai mult, pot fi frezate cu multe masini de frezat.