Feon Cu Tratament

Category: Cumparaturi Online Feon cu Tratament de la 4Hair.ro

feon cu tratament

Oferim o gama variata de produse si echipamente, precum feon cu tratament, pentru dotari saloane infrumusetare

Alege acum un feon cu tratament, pentru a dota salonul dvs in stil profesional. Recomandam feon cu tratament Collexia, deoarece este singurul uscator de par din lume care trateaza parul si poate fi prezentat ca uscatorul viitorului.

Trateaza parul si reduce timpul de uscare la jumatate comparativ cu un uscator de par obisnuit. Este un feon cu tratament eficient energetic si lasa parul in stare sanatoasa. Daca aveti un par deteriorat, acum solutia perfecta pentru a obtine un par sanatos este acest feon cu tratamen oferit in premiera de 4hair. Tratamentele realizate cu ajutorul acestui feon cu tratament reprezinta o noutate absoluta in industria de infrumusetare prin sistemul de realizare al tratamentului care este foarte practica si cu eficienta maxima.

Acest tratament aduce o inovatie si in tratarea parului: este singurul sistem de tratament al parului cu fiole care nu necesita spalarea parului dupa tratament. Tratamentele Collexia pot fi folosite pentru a repara parul tratat chimic, parul deteriorat de caldura sau in urma expunerii la soare si este un mod rapid, usor pentru a mentine culoarea firului de par, pentru a conferii luciu si stralucire de durata a parului. Feonul cu tratament de la 4hair.ro este unic si va ramane unic fiind unicat in gama sa fiind distribuit in Romania prin unic importator si producator Collexia.

4hair.ro prezinta pe piata romaneasca produse unice din topul produselor destinate dotarilor de saloane de coafura cu produse de calitate folosite de profesionisti. Produsele 4hair sunt folosite de stilisti din intreaga lume, inspirate din topul produselor de calitate. Alege acum un Brand unic in Romania pentru a va face cumparaturile. Alege 4hair.ro pentru produse de calitate destinate unui par sanatos.