Feon Cu Tratament

Category: Cumpărături Online, Magazine, Oferte, Produse Feon cu Tratament

feon cu tratament uscator par produse pentru stilisti uscator par profesional uscator de par cu tratament produse pentru par de calitate folosite de profesionisti

Oferim o gama variata de produse si echipamente, precum feon cu tratament, pentru dotari saloane infrumusetare

Alege acum un feon cu tratament, pentru a dota salonul dvs in stil profesional. Recomandam feon cu tratament Parlux Alyon Cerami Ionic, deoarece este singurul uscator de par din lume care trateaza parul si poate fi prezentat ca uscatorul viitorului.

Trateaza parul si reduce timpul de uscare la jumatate comparativ cu un uscator de par obisnuit. Este un feon cu tratament eficient energetic din gama recomandata de produse pentru stilisti si revolutionar este pentru ca lasa parul in stare sanatoasa. Daca aveti un par deteriorat, acum solutia perfecta pentru a obtine un par sanatos este acest feon cu tratamen oferit in premiera Parlux Alyon Ceramic Ionic.

uscator par

Tratamentele realizate cu ajutorul acestui feon cu tratament reprezinta o noutate absoluta in industria de infrumusetare prin sistemul de realizare al tratamentului care este foarte practica si cu eficienta maxima.

Uscator de par care trateaza parul

Folosiți mașinile uscătoare de păr profesionale acum la pretul unui uscator normal. Acest tratament aduce o inovatie si in tratarea parului: este singurul sistem de tratament al parului cu fiole care nu necesita spalarea parului dupa tratament. Tratamentele Collexia pot fi folosite pentru a repara parul tratat chimic, parul deteriorat de caldura sau in urma expunerii la soare si este un mod rapid, usor pentru a mentine culoarea firului de par, pentru a conferii luciu si stralucire de durata a parului. Feonul cu tratament de la Notino este unic si va ramane unic fiind unicat in gama sa fiind distribuit in Romania prin unic importator si producator Notino.

Produse unice profesionale

Notino prezinta pe piata romaneasca produse unice din topul produselor destinate dotarilor de saloane de coafura cu produse de calitate folosite de profesionisti. Produsele Notino sunt folosite de stilisti din intreaga lume, inspirate din topul produselor de calitate. Alege acum un Brand unic in Romania pentru a va face cumparaturile. Alege Parlux Alyon Ceramic Ionic pentru produse de calitate destinate unui par sanatos.