Scannere D

Category: Doctori, Medicina Generala, Stomatologi, Cabinete, Clinici Scannere 3D, Scannere Laborator de la AdmDent

Scannere 3d scannere 3D laborator

Aici gasesti cele mai bune scannere 3d pentru dotarea cabinetului dvs stomatologic. Daca cauti scannere 3d ai venit unde trebuie.

La noi gasesti o gama variata de produse precum scannere 3d profesionale, la preturi competitive. Daca cauti scannere 3d de laborator, ai venit unde trebuie.

Pana in prezent cele mai dese intalnite scannere 3D erau cele de laborator, dar, care necesita amprentare clasica si turnarea unui model de ghips, fiind supus erorilor acestor doua proceduri. Cu ajutorul unor scannere 3D reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri premergatoare unui tratament, precum amprentele dentare.

Astfel, medicul se dedică complet actului medical, amprentele digitale sunt transferate iîn computer iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă. Amprenta digitală oferă un confort sporit pacientului, din mai multe motive. Dimensiunea mică a scannerului intraoral elimină neplăcerea de a ține în gură portamprenta voluminoasă, încărcată cu material, care generează multor pacienți senzația de vomă.

Amprenta dentară digitală este o manoperă neinvazivă, ce presupune utilizarea scannerelor de laborator digitale intraorale, un dispozitiv de mici dimensiuni, care nu creează disconfort pacientului.