Scannere Intraorale De La AdmDent

Category: Doctori, Medicina Generala, Stomatologi, Cabinete, Clinici Scannere Intraorale de La AdmDent

scannere intraorale scanner intraoral Scannerul intraoral

La noi gasesti o gama variata de produse si aparatura, precum scannere intraorale, la cele mai bune preturi.

Scannere Intraorale de La AdmDent.ro! Propunem achizitionarea celor mai profesionale scannere intraorale, scannere de TOP. Alege un scanner intraoral profesional.

AdmDent.ro dispune de o gama variata de echipamente si aparatura, precum scannere intraorale, special distribuite pentru dotari cabinete stomatologice. Scannerul intraoral digital este fără îndoială cea mai nouă tehnologie din cabinetul medicului dentist.

Cu ajutorul unor scannere intraorale reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri premergatoare unui tratament, precum amprentele dentare. Astfel, medicul se dedică complet actului medical, amprentele digitale sunt transferate iîn computer iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă.

Aceste scannere intraorale transmit in mod automat nuanța de alb a dinților, de aceea medicul are posibilitatea de a evidenția anumite zone și de a le transmite digital către laborator o dată cu amprenta. În plus, aceste tipuri de scannere intraorale digitale vin cu beneficiul extraordinar al simulării 3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încat rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur și elimină eroarea umană aproape complet.

Culorile naturale ale țesuturilor, dinților, alte lucrări dentare realizate și tipul de material folosit ne oferă încă o dată posibilitatea de a valida un diagnostic și de a ghida tratamentul în directia corectă pentru pacient.