Scaune Frizerie Ieftine

Category: Cumparaturi Online Scaune Frizerie Ieftine

scaune frizerie scaun frizerie scaune pentru frizerie scaune de frizerie

La noi gasesti cele mai bune preturi la echipamente pentru dotari saloane, precum scaune frizerie profesionale.

Oferim o gama variata de produse si echipamente pentru dotari saloane, precum scaune frizerie, la cele mai competitive preturi. Alege cele mai noi scaune de frizerie!

Recomandam Scaunul pentru frizerie Imperato de culoare neagra, prevazut cu pompa hidraulica, cu ajutorul careia poate fi ridicat sau coborat pe inaltime. De asemenea, pompa permite rotirea scaunului in plan orizontal iar in cazul in care se doreste, fixarea intr-o anumita pozitie.Spatarul scaunului este reglabil, cu ajutorul unei alte pompe hidraulice cu actionare manuala.

Aceasta permite spatarului sa se rabateze in spate si sa revina la pozitia initiala.Scaunul pentru frizerie mperato est eun scaun impunator pastrand insa dimensiunile reduse, pentru a nu ocupa mult loc. Baza este din fibra de sticla, este o baza plina. Suportul de picioare are doua picioare care ating pamantul atunci cand scaunul este lasat in pozitia cea mai de jos.Un scaun de frizerie excelent!In pozele acestui produs veti regasi dimensiunile exacte in detaliu!