Zenclinicro

Category: Doctori, Medicina Generala, Stomatologi, Cabinete, Clinici Zenclinic.ro

albirea dintilor stomatologie clinica dentara

Doriti sa dati zambetului un impuls rapid, sigur si eficient de luminozitate? Atunci albirea dintilor poate fi ceea ce cautati. Albirea dintilor este una dintre cele mai populare tratamente cosmetice dentare disponibile.

Doriti sa dati zambetului un impuls rapid, sigur si eficient de luminozitate? Atunci albirea dintilor poate fi ceea ce cautati. Albirea dintilor este una dintre cele mai populare tratamente cosmetice dentare disponibile.

Tratamentul poate dura mai putin de trei saptamani, insemnand ca este modalitatea perfecta de a va stimula zambetul (si increderea dumneavoastra) inainte de o ocazie speciala, poate o nunta, o adunare de familie mare sau o prezentare importanta de afaceri. Mai mult, majoritatea tratamentelor se efectueaza acasa peste noapte, astfel incat nu veti avea nevoie de o multime de intalniri dentare indelungate (desi va trebui totusi sa vizitati medicul de cateva ori, astfel incat sa putem verifica progresul si sa va oferim cel mai bun tratament disponibil). Singurul si cel mai important lucru de retinut daca cautati sa va albiti dintii este sa faceti acest lucru numai cu ajutorul unui medic dentist calificat.

Kiturile pentru albirea dintilor disponibile online pot fi periculoase si pot deteriora dintii, ducand la durere, disconfort și complicatii grave ale sanatatii dintilor dumneavoastra. Pentru o albire intr-adevar semnificativa, este nevoie de o vizita in cabinetul stomatologic. Aici, medicul stomatolog va analiza culoarea dintilor si va proceda la albirea acestora conform unei chei de culori, prevazand oarecum rezultatul dorit.

Pacientul isi poate face o idee despre cum vor arata dintii sai dupa albire si isi poate manifesta dorinta lui referitoare la gradul de albire la care vrea sa ajunga, astfel incat sa putem crea gutiere de plastic speciale pentru albirea dintilor si care sa se potriveasca perfect cu forma dintilor. Acestea se vor aplica peste dantura cu substanta activa (peroxidul de hidrogen sau de carbamide, in diferite concentratii, care poate fi aplicata in mai multe moduri) si se vor purta pe toata durata noptii. In acest caz, pacientul poate opri procesul de albire cand este multumit de rezultatul avut, dupa cateva zile.

Pentru intretinerea rezultatului, se vor folosi in continuare pastele de dinti cu efect de albire. La ultima dumneavoastra programare veti avea un tratament intern, deci asigurati-va ca aduceti gutierele cu dumneavoastra. Datorita faptului ca sensibilitatea aparuta dupa albire este relative mica in acest caz, iar rezultatele foarte bune, este de recomandat sa se inceapa cu acest tip de albire. Dinti mai albi si mai stralucitori? Ce mai astepti?!