Croaziera Italia, Croatia, Muntenegru si Grecia

Operăm pe tot parcursul anului și ne asigurăm că vă bucurați de ce este mai bun din aceste țări

Croaziera in Italia, Croatia, Muntenegru si Grecia la bordul navei Costa Luminosa – 7 nopti. De la 429 Euro / 7 nopti / persoana in cabina interioara / pensiune completa.

Care vrei sa te bucuri de croaziera in Italia, Croatia si Muntenegro si Grecia? In mod sigur vei merge la o distractie legendara. Setul nostru croaziere este considerat unul dintre cele mai frumoase croaziere interna de pe marile Europene.

Iubirea și relaxarea valurilor!

O călătorie plăcută în multe destinații frumoase cu o echipa noastră profesionistă in croaziere! Vizitează perfect-tour.ro astăzi pentru a afla ce îți rezervăm! Accesați site-ul nostru astăzi, unde puteți găsi o mulțime de oferte excelente și informații unice despre diferite locuri din lume – de la sfaturi de călătorie la fotografii și prețuri, tot ce aveți nevoie pentru o călătorie fantastică! Așa ne dorim pentru voi toți, așa că înscrieți-vă acum pe perfect-tour.ro  și vedeți ce vă așteaptă!

Operăm pe tot parcursul anului și ne asigurăm că vă bucurați de ce este mai bun din aceste țări. Nu există o modalitate mai bună de a experimenta Croația, Grecia și insulele sale minunate decât de pe un vas frumos precum Costa Luminosa!

Ți-ai dorit întotdeauna să mergi într-o croazieră? Acum este șansa ta să fii într-una – cu noi! Vasele noastre de croaziera sunt proiectate având în vedere confortul și siguranța, astfel încât să vă petreceți vacanța bucurându-vă de Italia, Croația sau navigând prin incredibila Marea Adriatică.

Știm că fiecare vizitator are propriile motive pentru a merge într-o excursie ca aceasta, așa că vrem să fim și noi acolo! Așa că faceți chiar acum bagajul și înscrieți-vă pentru pachetul nostru astăzi!

Additional Info

History

Perfect Tour este cea mai cunoscută agenție de turism din România. Scopul acestui site este de a vă oferi cele mai bune oferte și oferte care sunt oferite de companiile noastre. Avem o mulțime de informații despre diferite locuri din lume. Dorința dumneavoastră este scopul nostru și sperăm că veți continua să navigați prin site-ul nostru pentru a găsi informații interesante.

Founded

februarie 1, 2020

Attractions

Croaziera 2022 in Italia, Croatia, Muntenegru si Grecia la bordul navei Costa Luminosa – 7 nopti. De la 429 Euro / 7 nopti / persoana in cabina interioara / pensiune completa.

Transport Possibilities

BusCarFoot

Diet Type

No Diet

Air Conditioning

WiFi

Television

Payment Options

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

REZERVARI

Programeaza o rezervare, obtine cele mai bune oferte acum!

Reservation Email

Booking URL

Address & Contacts

Adresa

Bd. Decebal, nr. 14, Bucuresti, Romania

GPS

44.4262284, 26.1294475


Atentie: Nu uitați sa anuntati agenții comerciali ca ați găsit anuntul în Clever Food. Este o garanție ca veți obține ofertele afișate prin intermediul platformei Clever Food.

Contact Us

Opening Hours

Luni

9am – 5pm

Marți

9am – 5pm

Miercuri

9am – 5pm

Joi

9am – 5pm

Vineri

9am – 5pm

Sâmbătă

Duminică

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Afaceri Reale 100%. Obțineți cele mai bune prețuri pentru serviciile și produsele afișate în platforma Clever Food.

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *