Școala de Surf Westward North Devon – Surf Marea Britanie

Servicii Extraordinare de Profesor de Surf in Marea Britanie

Vrei să devii un surfer de talie mondială? Consultați școala noastră de surf Westward North Devon și navigați prin elementele de bază! Dacă sunteți în căutarea unei școli bune de surf în North Devon, atunci consultați astăzi școala noastră de surf Westward North Devon!

Vrei să înveți să faci surf?

Școala de surf Westward North Devon oferă o învățare superbă pe plajă cu lecțiile noastre interesante și accesibile de surf. Există o mare varietate de lecții de la începător la expert, potrivite pentru copiii cu vârsta de la 3 ani în sus.

Personalul nostru didactic este calificat să predea copii de toate vârstele și nivelurile de abilități, astfel încât să putem satisface toate tipurile de cursanți. Locația noastră este centrală pe coasta de sud și aproape de Morhen, Gillingham, Lynton, Buckland Bishops, Paignton și Torquay. Pentru mai multe informații despre școala noastră, faceți clic aici  sau utilizați formularul de contact de pe această pagină pentru a stabili o întâlnire astăzi!

Uneori poate exista presiune, dar de cele mai multe ori este foarte distractiv să faci parte din ceea ce consider a fi unul dintre cele mai tari grupuri din lume! Aflați mai multe despre școala noastră de surf situată în North Devon
Avem 3 instructori de surf care sunt toți cu experiență mare și au o gamă largă de abilități pentru a vă satisface nevoile.

Vrei să poți prinde singur un val pe plajă. Începeți să navigați acum! Consultați sesiunile noastre de astăzi și vedeți dacă vă putem ajuta! Ne-ar plăcea să ne auzim, contactați-ne!

Additional Info

History

După ani de predare la diferite școli și tabere de surf din întreaga lume, culegând diferite idei și abilități pe parcurs, am decis că este timpul să ne înființăm propria școală de surf. Amândoi ne-am dorit întotdeauna să avem propria noastră școală de surf într-o zi, dar cea mai mare întrebare a fost întotdeauna „unde”? După multe dezbateri, am decis să rămânem acolo unde știm cel mai bine… Acasă!

Founded

ianuarie 1, 1988

Attractions

Indiferent dacă sunteți într-o vacanță de surf, într-un grup sau în persoană care dorește să se apuce de surfing, vă putem ajuta.

Transport Possibilities

BicycleBoatCar

Diet Type

Vegan Cuisine

Tables

8

Air Conditioning

WiFi

Television

Exterior Seats

Children Playground

Showers

Guide

Payment Options

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

REZERVARI

Programeaza o rezervare, obtine cele mai bune oferte acum!

Address & Contacts

Adresa

Westward North Devon UK

GPS

51.05465385, -4.2245756593309


Atentie: Nu uitați sa anuntati agenții comerciali ca ați găsit anuntul în Clever Food. Este o garanție ca veți obține ofertele afișate prin intermediul platformei Clever Food.

Contact Us

Opening Hours

Luni

7am – 12pm

Marți

7am – 12pm

Miercuri

7am – 12pm

Joi

7am – 12pm

Vineri

7am – 12pm

Sâmbătă

7am – 12pm

Duminică

7am – 12pm

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Afaceri Reale 100%. Obțineți cele mai bune prețuri pentru serviciile și produsele afișate în platforma Clever Food.

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *