18 Mar
De Ce Ajutorul Are Un Un Singur Nume Cand Este Incercat Acest Popor

De Ce Ajutorul Are un Un Singur Nume Cand Este Incercat Acest Popor

Ne intrebam oare de ce doar la George Becali se ajunge a se cere ajutor cand tara se afla in durere iar mai marii avuti ai acestei tari nu apar mentionati in nici un articol de genul acestuia care localizeaza inca odata milionarul din Pipera pe locurile de TOP al oamenilor cu suflet din Romania. Nu-i stiti numarul de telefon al lui Ion Tiriac?

"Gigi Becali Mai Face o Fapta Memorabila, Donează 100.000 de euro Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş in urma unor telefoane de ajutor din partea acestui institut. Patronul Clubului de Fotbal Steaua Bucureşti a făcut donaţii de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş. Potrivit stirimondene.fanatik.ro, omului de afaceri i-a fost solicitat ajutorul chiar de către directorul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, medicul Adrian Streinu Cercel.

”Eu am o relaţie cu domnul Cercel, mi-a cerut ajutorul şi am zis că da. Există o listă oficială a spitalului Matei Balş cu ce au nevoie acum. Am luat tot ce era nevoie pentru spital. Am zis că plătesc cate 5.000 de măşti pe zi, plus halate, consumabile, mese, scaune, paturi, televizoare, calculatoare”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Afaceristul a mai precizat că a achiziţionat to ceea ce i s-a cerut şi că nu va refuza să acorde ajutor şi altor unităţi spitaliceşti din ţară dacă i se va cere.

„Doar de la Matei Balş mi s-a cerut ajutorul, pentru că acolo am unele relaţii cu domnul Streinu Cercel. Dar dacă va mai fi nevoie şi in altă parte in Bucureşti sau in ţară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit pană acum 100.000 de euro la Matei Balş de cand cu virusul ăsta”, a conchis Gigi Becali."

Sursa: https://epochtimes-romania.com/news/gigi-becali-doneaza-100-000-de-euro-institutului-de-boli-infectioase-matei-bals---298921

Nu am sa dezvolt subiectul din fraza de introducere a acestui articol preluat care a fost distribuit de mii de ori in retele sociale deoarece doresc sa mentin o stare de respect ptr fiinta umana in articolele publicate in sectiunea de news a directorului nostru si am sa ma concentrez pe ce se petrece azi in Romania, situatii socante in care constati ca rasa umana se indreapta cu trambite catre pieire.

In timp ce unii cumpara produsele alimentare din marile magazine din Romania pentru a face bisnita pe acesta episod unic din viata noastra "Coronavirus Covid 19" altii isi mantuiesc sufletul prin ajutoarele care deja au devenit obisnuinta pentru acest popor greu incercat. Ajutoarele catre acesta natie care sunt parte din comfortul zilnic al acestui acest om simplu pe care sincer va spun ca l-as fi votat presedinte al acestei tari fara sa ezit si sunt sigur ca aceasta ideea multi o impartasesc. Nu stiu de ce in Romania paradoxul triumfa si suntem mandri si ca reusim.

Va rog sa i-mi iertati aspiratiile politice iar daca vi se par deplasate in contextul in care multi ar spune ca: ne trebuiesc oameni cu facultati la conducerea acestei tari nu le pot transmite decat atat: Daca vreodata Romania a fost bine a fost doar pe timpul unui dictator care si-a iubit tara mai mult decat poporul si acesta avea 4 clase.

In lumina mea cred ca Presedintele tarii trebuie sa fie un lider desavarsit si sa aiba capacitatea de a strange toti capabilii la un loc si impreuna cu acestia sa gandesca la un target comun cum ar fi binele acestei natii.

Becali Inca Odata Sustine Poporul Roman Becali Ajuta Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş Becali Ajuta Iar

0 Comments

Join Conversation