25 Mar
Cursul Hipnoza Conversationala Merita Investitia

Cursul hipnoza conversațională merită investiția

Recent am achiziționat un curs de formare audio numit „NLP for Coaches: Coaching through Conversational Hypnosis”. Ca răspuns la întrebarea ce trebuie să faceți cu oamenii cu care lucrați, cursul vă oferă șapte pași cu privire la modul de gestionare a fiecărei circumstanțe.

În pagina a doua a acestei fișe de instrucțiuni, scrie:

"Hipnoza conversațională este aplicarea tehnicilor NLP într-un cadru interpersonal. Utilizați tehnica hipnozei sub acoperire, faceți membrii publicului relaxați și sensibili la sugestiile dvs. și veți constata că vor respecta cererile și așteptările dvs.".

Mă întreb dacă cineva din curs a citit foaia de instrucțiuni care a venit cu cursul lor? Și cine a scris asta? Care a fost baza pentru aceasta? Cine a venit cu asta?

Pe măsură ce am continuat să citesc materialul, m-am întrebat de ce vorbim în primul rând despre modul de a obține conformitatea. Care a fost motivul pentru asta? Am început să mă întreb de ce s-a acordat atâta atenție materialului cursului și nu participantului la curs?

La ce se așteptau?

Am avut mult respect pentru facilitatorii cursului. Trebuie să fi luat un timp extraordinar din ziua lor pentru a crea acest lucru. Și am un mare respect pentru oamenii care învață cum să facă hipnoza conversațională și să o practice pe prieteni și familie. Am puțin respect pentru oamenii care cred că asta este tot ceea ce fac. Cum faci atunci hipnoza conversațională?

Un motiv pentru a lua în considerare materialele numite „Hipnoza conversațională” este acela că acestea învață cel mai minunat mod prin care cineva poate învăța și practica tehnicile hipnozei conversaționale. Dacă doriți să învățați elementele de bază ale hipnozei și cum să hipnotizați pe alții, cursul „Hipnoza conversațională” este un loc minunat pentru a începe. Cursul nu este foarte detaliat cum să faci hipnoză pe alți oameni, dar explică elementele de bază ale utilizării limbajului tău corporal, tonul vocii, postura și utilizarea vocii tale pentru a face sugestii.

Cursul este bine prezentat și conține mai multe materiale bonus pe care ascultătorul le poate examina și bucura. Acesta explică modul de a „îmbrăca o persoană” pentru a obține conformitatea. Se explică cum să „citești subiectul tău” prin observarea limbajului lor corporal și cum să tratezi un „subiect confuz”. Cursul oferă o serie de exemple și include scripturi pentru situații din viața reală, pentru a vă ajuta să începeți.

Cursul este prezentat de Igor Ledochowski, care este o autoritate de frunte în domeniul hipnozei, al hipnozei conversaționale și a ajutat mii de oameni să facă lucruri „miraculoase”, cum ar fi să-și schimbe cariera, să slăbească, să se răzgândească și așa mai departe. Eu am folosit metodele sale și am fost foarte mulțumit de rezultate. Dacă doriți să învățați cum să hipnotizați oamenii, materialele pentru „Hipnoza conversațională” sunt un loc bun pentru a începe.

Cursul nu acoperă aspectele legale ale hipnozei și elementele de bază ale consimțământului. Cu toate acestea, explică de ce nu vedem adesea acțiuni în justiție împotriva persoanelor care utilizează hipnoza sub acoperire. Acesta explică de ce este important să se „joace după reguli” atunci când se utilizează hipnoza conversațională și de ce utilizarea hipnozei a fost acceptată în profesia medicală din anii '70. Nu acoperă problemele juridice complexe, dar oferă îndrumări cu privire la modul de „respectare a regulilor”. Cursul vă va oferi, de asemenea, „reguli de urmat” atunci când faceți hipnoza sub acoperire și chiar oferă șabloane pentru a fi un hipnotizator ascuns. În cele din urmă, cursul explică de ce tema hipnozei sub acoperire este atât de controversată și intră în detalii deosebite despre motivul pentru care trebuie să fii atent atunci când folosești hipnoza în viața ta de zi cu zi. Aceasta nu este doar o revizuire a problemelor juridice, ci este un ghid practic care vă ajută să aplicați legea în mod etic și legal.

Acesta nu este un curs de hipnoză pentru începători și nu este un curs pentru persoanele care doresc să știe cum să hipnotizeze oamenii. Materialul acoperit este mai complex decât orice alt curs pe care l-am încercat și intră în detalii despre motivul pentru care este important să „te conformezi regulilor” în timp ce folosești hipnoza sub acoperire. Cursul este cuprinzător și vă conduce prin istoria domeniului și contextul juridic al hipnozei. Dacă doriți să învățați cum să hipnotizați oamenii, dar nu doriți să vă ocupați de problemele legale, acest curs este o alternativă bună.

hipnoza conversațională curs de hipnoză cursuri hipnoza conversațională aspectele legale ale hipnozei

0 Comments

Join Conversation